11 Oct 2016

Spray schoenen

Nooit meer stinkende schoenen en voeten met de spray schoenen

De spray schoenen is speciaal ontwikkeld om stinkende schoenen tegen te gaan. Niks is vervelender om steeds te horen dat je schoenen stikken. Met de spray schoenen van Shoefresh is dit allemaal verleden tijden!

 

Hoe werkt de spray schoenen?

De spray schoenen is erg makkelijk in gebruik. De spray schoenen spuit je 4 tot 6 keer in de schoen. Daarna wacht je tot de schoenen helemaal droog zijn en kun je ze weer gebruiken. Voor optimaal resultaat moet je de schoenen met de spray schoenen na 24 uur nog een keer in spuiten. Zo heeft u het beste resultaat. Het is aan te raden om de schoenen elke week weer te sprayen met de spray schoenen. 

 

De spray schoenen voordelen

De spray schoenen heeft vele voordelen. Een van die voordelen is dat het voetschimmel en kalknagels tegen gaat. Ongeveer 10% tot 20% van de mensen in Nederland heeft last van voetschimmel. Een van de reden dat mensen voetschimmel krijgen is dat men nooit de binnenkant van een niet goed ventilerende schoen schoonmaken. Hierdoor kan er erg makkelijk schimmels en bacteriën ontstaan. Deze schimmels kunnen uiteindelijk overslaan op de voeten waardoor je voetschimmel krijgt. Met de spray schoenen van Shoefresh gaat u dit tegen en is de kans dat je voetschimmel krijgt vele malen kleiner. Naast het tegen gaan van voetschimmel heeft de spray schoenen nog meer voordelen:

 

  • Biedt duurzame en langdurige verfrissing
  • Remt de wildgroei van bacteriën & schimmels
  • Geschikt voor alle soorten schoenen
  • Bevat geen alcohol of irriterende stoffen
  • Werkt tot 7 dagen

 

Makkelijk de spray schoenen bestellen

De spray schoenen kan je nu makkelijk bestellen in de webshop van Shoefresh. Als je ze voor 16:00 bestelt heb je ze morgen al in huis! Je kunt dan meteen de vervelende luchtjes uit je schoenen verwijderen. Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag je vragen over stink schoenen.

Sé el primero en comentar...
Deje un comentario