11 Oct 2016

Schoenen deo

Schoenen deo de oplossing voor je stinkende schoenen!

Heb jij ook zo last van stinkende schoenen? Maar weet je niet hoe je dit het beste kan oplossen. Probeer dan eens de schoenen deo van Shoefresh. De schoenen deo heeft verschillende ingrediënten waardoor vervelende luchtjes uit de schoen worden verwijderd. De schoenen deo kan u heel makkelijk bestellen in onze webshop.

 

Schoenen deo helpt tegen stink schoenen

Wat veel mensen niet weten is dat je ‘vers’ zweet niet ruikt. Het zweet trekt uiteindelijk in de schoen. Doordat de schoen een warme en vochtig omgeving is kunnen bacteriën en schimmels zich super snel verspreiden. Deze bacteriën gaan na een verloop van tijd stinken waardoor u schoenen gaan stinken. Met de schoenen deo ga je de vervelende luchtjes tegen en weet je zeker dat je nooit meer stink voeten of stink schoenen hebt.

 

De schoenen deo beschermt ook tegen voetschimmel

Daarnaast helpt de schoenen deo ook om voetschimmel en kalknagels tegen te gaan. Als je slecht ventilerende schoenen hebt en je sprayt ze niet in met schoenen deo dan is er een grote kans dat je voetschimmel krijgt. Door schoenen deo in te spuiten verkleint u de kans. Daardoor stinken u schoenen alleen niet, maar je hebt ook geen last van voetschimmel.

 

Gebruik schoenen deo

De schoenen deo is erg makkelijk in gebruik. In het begin spray je 3 tot 6 keer in elke schoen. Hierop moet je wachten tot de schoen helemaal droog is. Gebruik je voor de eerste keer de schoenen deo? Dan is het verstandig om na 24 uur opnieuw in te spuiten. Daarna kan je mininaal een keer per week de schoenen deo gebruiken.

 

Schoenverfrisser

Naast de goedwerkende schoenen deo heeft Shoefresh ook de schoenverfrisser. Deze schoenverfrisser reinigt u schoen niet alleen, maar droogt ze ook meteen. Erg handig als u veel last heeft van stinkende schoenen. Wilt u graag meer informatie over een onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!


Lees verder:
Schoenen in de wasmachine, goed idee?
Stinkende schoenen ontgeuren

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....
Schreibe einen Kommentar